Handelsbetingelser

Betaling
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

– Dankort / VISA / Mastercard, secure payment via Bambora.
– Paypal
– Frakt, 29 kr.

 

Persondatapolitik
På batterikongen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på tilat huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet, at skabe øget brugervenlighed,

For at kunne handle hos batterikongenr.dk og indgå via vores website skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
• navn
• adresse
• telefonnummer
• e-mail
Personoplysningerne registreres hos batterikongen.dk og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Som registreret hos batterikongen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til batterikongen.dk via e-mail: info@batterikongen.dk

Vi deler ikke vores kunders oplysninger til nogen tredjepart for nogen begrundelse.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du mulighed for at fortryde dit køb i op til 14 dage efter, du har modtaget dine varer. Vedlæg venligst en kopi af din ordrebekræftelse eller følgeseddel, når du sender varer retur. Varer du returnerer skal være i original emballage, og varen skal fremstå i ny, ubrugt og salgbar stand. For batterier og andre plomberede varer må plomberingen ikke være brudt. Når vi har modtaget din(e) returvare(r), overfører vi beløbet til din bankkonto. Vær opmærksom på, at du selv betaler for returfragten til os. For varer som eventuelt sendes til os uden uden porto eller pr. efterkrav vil vi konsekvent nægte modtagelse.

Levering – Forsendelse

Batterikongen sørger for levering med Post Danmark til modtager. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Batterikongen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. Normal leveringstid er 1-6 dage, sender vi en e-mail med den nøjagtige levering når ordren er bekræftet af os.